Wusana Iku Uga Diarani


Wusana Iku Uga Diarani

Wusana iku uga diarani​

1. Wusana iku uga diarani​


Jawaban:

akhir kejadian

Penjelasan:

semoga membantu


2. 27. Wusana iku uga diarani ...​


Jawaban:

akhir

Penjelasan:

akhir, kejadian.

Jawaban:

akhir,kejadian.

Penjelasan:

maaf kalau salah.


3. wusana iku Uga diarani titik-titik pidato​


Jawaban:

akhir/keri dewe

Penjelasan:

maaf kalau salah


4. Pasangan iku uga diarani​


Jawaban:

couple

Penjelasan:

arti dalam bahasa Jawa : pasangan

arti dalam bahasa Indonesia : pasangan

maaf klo salah semoga membantu yaa


5. wusana iku Uga diarani?pakai bahasa jawa ya​


Jawaban:

wusana uga diarani sing keri dhewe ( akhir)


6. Geguritan iku uga diarani #pleasejawab


geguritan uga diarani crita utawa teks.geguritan iku uga diarani puisi jawa
semoga membantu^-^

7. pingpong iku Uga diarani​


Jawaban:

badminton oke salah berarti gw ngasal jawabnya

Jawaban:

ping pong

Penjelasan:

maaf kalo salah


8. surasa iku uga diarani?​


Surasa basa utawa isi yaiku perangane layang kang maratelake isine layang utawa kang dadi wigatining layang.

Maaf kalo salah dan semoga membantu


9. Jumpritan iku uga diarani


Jumpritan iku uga diarani Dhelikan
Jadikan yang terbaik ya!!! Makasih:)

10. sekolah iku uga diarani


Papan kanggo sinau. Semoga bisa membantu...

11. Sesanthi iku uga diarani ..​


Jawaban:

sesanti/semboyan yaiku ukara kang isine pepuji utawa donga,tejad kang kuat,pangarep ngarep utawa pituduh kanggo tuntutan urip ing bebrayan.kdngkala sesanti iku tinemubing paribasan,nanging ora mesthi sesanti awujud peribahasan.

Penjelasan:

tolong jadiin jawaban terbaik y


12. pada iku Uga diarani​


Jawaban:

pada uga diarani bait

penjelasan:

maafkalausalah

Jawaban: pada uga diarani guru Gatra

Penjelasan:

Semoga membantu


13. pacelathon iku uga diarani​


Jawaban:

Dialog / interaksi antara 2 orang atau lebih

mmf kalo salah

Jawaban:

PacelathonberasaldaribahasaJawa yangartinyaPercakapan

Penjelasan:

Maafyakakkalausalah


14. pidato iku Uga diarani​


Jawaban:

sesorah

Penjelasan:

jadikan jawaban tercerdas:))


15. wusana iku uga di arani?pakai bahasa jawa ya​


Jawaban:

Wusana iku uga di Arani?Akhire Kedadean

Penjelasan:

Semoga MembantuMaaf Kalo Salah^_^

Jangan lupa Di Follow Ya (◕ᴗ◕✿)


16. Kenduren iku Uga diarani​


Jawaban:

yaiku upacara menika saktungalipun tradisi kangge nyuwun keslametan mareng gusti allah, piranti kang lumrah dingge, geh menika ambeng cak cak ane.

Penjelasan:

jangan lupa follow ya

jadikan jawaban tercedas


17. Jumpritan iku uga diarani


Jumpritan iku uga diarani Dhelikan.
Jadikan yang terbaik!!! Makasih:)

18. penganten iku uga diarani...​


Jawaban:

mempelai

Penjelasan:

penganten adalah orang yang menikah


19. dudutan iku uga diarani​


Jawaban:

Arti Kata dari Dudutan, Dudutan jika diartikan kedalam bahasa Indonesia mempunyai arti Kesimpulan

Penjelasan:

semoga membantu ya kakak


20. pachelaton iku Uga diarani​


Jawaban:

dialog/percakapan

semoga membantu! maaf klo salah

Jawaban:

diarani opo hahaha bercanda cil


Video Terkait


Posting Komentar

0 Komentar